Elektrotechniek

Advies - Ontwerp - Uitvoering - Onderhoud

Onze specialisaties binnen de elektrotechniek

Brandmeldsystemen

Lichtinstallaties

Energie- verdeelsystemen

Middenspannings- installaties

Hoogspannings- installaties

Overspannings- installaties

Krachtinstallaties

Utiliteitsinstallaties

Enkele projecten die wij gerealiseerd hebben:

Daarnaast zijn wij sinds jaar en dag als huisinstallateur verbonden aan de Koninklijke Joh. Enschedé te Haarlem, waar wij in overleg met de facilitaire dienst diverse kleine en grote interne verbouwingen hebben gerealiseerd.

 

Het aanleggen van elektrotechnische installaties in de ruimste zin van het woord zijn de kernactiviteiten van deze afdeling binnen Van Vuuren Elektrotechniek. Hierbij staat de opdrachtgever centraal en is het nakomen van afspraken de basis voor een goede relatie.

 

Wij zijn met name gespecialiseerd in realiseren van elektrotechnische, communicatie en beveiligingsinstallaties in kantorengebouwen, bedrijfspanden en gebouwen binnen de gezondheidszorg. Ook werken in de kleine industrie en scholen behoren tot onze specialiteiten. Van de ‘standaard’ licht- en krachtinstallaties tot een geavanceerde data-installatie of brandmeld- en ontruimingsinstallaties, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze collega’s hebben kennis van alle verschillende installatiedelen en kunnen je ondersteunen en adviseren.

 

Voor al je vragen hebben wij een oplossing!