Technisch onderhoud

Een bedrijf in beweging

Onze specialisaties binnen technisch onderhoud

CCTV systemen

Inbraakbeveiligings- systemen

Data netwerken

Meet- en regeltechniek

Gebouwbeheer systemen

No-break en noodstroom voorzieningen

U bent bij ons aan het goede adres voor:

  • het verzorgen van preventief onderhoud
  • het verhelpen van storingen aan elektrische installaties
  • het uitvoeren van keuringen conform NEN 3140
  • het inspecteren van elektrische installaties
  • technisch facilitair management

Voor elke installatie hebben wij een gepaste oplossing

Wij helpen graag meedenken over hoe uw installatie het beste onderhouden kan worden. Om u persoonlijk advies te geven en te kijken in hoeverre wij iets voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u dan persoonlijk te woord.

Storing?

Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij hebben een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

Van Vuuren Elektrotechniek, uw partner in Technisch Onderhoud

Na realisatie van een project of bestaande installatie(s) nemen wij graag het beheer en onderhoud van de elektrische installatie over. Een goed beheer en onderhoud van de elektrische installatie staat borg voor een ongestoorde bedrijfsvoering.

 

Wanneer zich problemen voordoen die vragen om specialistische kennis, dan bent u bij de afdeling Technisch Onderhoud van Van Vuuren Elektrotechniek aan het juiste adres. Ook wanneer u bijvoorbeeld extra capaciteit nodig heeft ter ondersteuning van uw eigen technische dienst.

Voor storingsdienst, inspectie of onderhoud ben u bij ons aan het goede adres

Inspectie

De inspectie van elektrotechnische installaties werd in het verleden uitgevoerd door de energiebedrijven. Door de jaren heen is deze taak overgedragen aan gecertificeerde installateurs zoals Van Vuuren Elektrotechniek.

 

Onze inspectiedienst kan u van dienst zijn met het onderzoek van uw elektrotechnische installatie en adviseert u dan over preventief onderhoud.

Lees meer

Voor de inspectie van uw installatie maken wij gebruik van thermografie. Door middel van een thermografische camera maken we foto’s van uw installaties. Deze foto’s leggen de bedrijfstemperaturen vast onder normale omstandigheden. De warmte-uitstraling wordt vastgelegd in thermogrammen (kleur). Deze kleuren geven op hun beurt de temperaturen weer van hoog naar laag. Aan de hand daarvan wordt duidelijk welke onderdelen een nadere inspectie nodig hebben.

 

Het voordeel van thermografie is dat deze vorm van inspecteren kan worden uitgevoerd in normale bedrijfsomstandigheden (uw elektrische installaties hoeven namelijk niet spanningsloos te worden gemaakt); dit beperkt de overlast tot een minimum.

 

Door preventief onderhoud kunt u uitval van uw installaties voorkomen en ervaart u als gebruiker het meeste gemak. Ook kan aan de hand van het inspectierapport een planning worden opgesteld voor onderhoud van uw installaties.

Onderhoud

De afgelopen jaren is onze branche onderhevig aan steeds wijzigende regelgeving, waarbij de nadruk ligt op de veiligheid van u, uw personeel en uw klanten.

 

Naast het duidelijk aangeven van vluchtwegen en het hebben van een deugdelijke brandmeldinstallatie die voldoet aan de geldende eisen, zijn er meer aspecten die te maken hebben met veiligheid in uw bedrijf.

Lees meer

Met name het onderhouden en jaarlijks inspecteren van de elektrotechnische installatie is van groot belang. Mede hierdoor is het mogelijk eventuele problemen van tevoren te lokaliseren, waardoor echte calamiteiten worden voorkomen.

 

Van Vuuren Elektrotechniek neemt de zorg uit handen door uw elektrotechnische installatie te onderhouden. U kunt er dan van overtuigd zijn dat uw installatie voldoet aan alle geldende normeringen en dat in geval van een calamiteit alle noodzakelijke maatregelen zijn getroffen om persoonlijk leed te beperken.

 

Zowel voor preventief als correctief onderhoud van uw elektrotechnische installatie bent u bij ons dus aan het juiste adres. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om de continuïteit van uw installaties te waarborgen. Indien u dit wenst dan maken wij onderhoudscontracten, die zijn afgestemd op uw installaties en individuele wensen.