Technisch onderhoud

Een bedrijf in beweging

Onze specialisaties binnen technisch onderhoud

CCTV systemen

Inbraakbeveiligings- systemen

Data netwerken

Meet- en regeltechniek

Gebouwbeheer systemen

No-break en noodstroom voorzieningen

Je bent bij ons aan het goede adres voor:

  • het verzorgen van preventief onderhoud
  • het verhelpen van storingen aan elektrische installaties
  • het uitvoeren van keuringen conform NEN 3140
  • het inspecteren van elektrische installaties
  • technisch facilitair management

Voor elke installatie hebben wij een gepaste oplossing

Wij denken graag mee over hoe je installatie het beste kan worden onderhouden. Om je persoonlijk advies te geven en te kijken in hoeverre wij iets voor je kunnen betekenen, kun je contact met ons opnemen. Wij staan je dan persoonlijk te woord.

Storing?

Ook dan kun je bij ons terecht! Wij hebben een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

Van Vuuren Elektrotechniek, je partner in Technisch Onderhoud

Na realisatie van een project of bestaande installatie(s) nemen wij graag het beheer en onderhoud van de elektrische installatie over. Een goed beheer en onderhoud van de elektrische installatie staat borg voor een ongestoorde bedrijfsvoering.

 

Wanneer zich problemen voordoen die vragen om specialistische kennis, dan ben je bij onze afdeling Technisch Onderhoud aan het juiste adres. Ook wanneer je bijvoorbeeld extra capaciteit nodig hebt ter ondersteuning van je eigen technische dienst.

Storingsdienst, inspectie en onderhoud

Inspectie

De inspectie van elektrotechnische installaties werd in het verleden uitgevoerd door de energiebedrijven. Door de jaren heen is deze taak overgedragen aan gecertificeerde installateurs, zoals Van Vuuren Elektrotechniek.

 

Onze inspectiedienst kan je van dienst zijn met het onderzoek van je elektrotechnische installatie en adviseert je over preventief onderhoud.

Lees meer

Voor de inspectie van je installatie maken wij gebruik van thermografie. Door middel van een thermografische camera maken we foto’s van je installaties. Deze foto’s leggen de bedrijfstemperaturen vast onder normale omstandigheden. De warmte-uitstraling wordt vastgelegd in thermogrammen (kleur). Deze kleuren geven op hun beurt de temperaturen weer van hoog naar laag. Aan de hand daarvan wordt duidelijk welke onderdelen een nadere inspectie nodig hebben.

 

Het voordeel van thermografie is dat deze vorm van inspecteren kan worden uitgevoerd in normale bedrijfsomstandigheden (je elektrische installaties hoeven namelijk niet spanningsloos te worden gemaakt); dit beperkt de overlast tot een minimum.

 

Door preventief onderhoud kun je uitval van je installaties voorkomen en ervaar je als gebruiker het meeste gemak. Ook kan aan de hand van het inspectierapport een planning worden opgesteld voor onderhoud van je installaties.

Onderhoud

De afgelopen jaren is onze branche onderhevig aan steeds wijzigende regelgeving, waarbij de nadruk ligt op de veiligheid van jou, je personeel en je klanten.

 

Naast het duidelijk aangeven van vluchtwegen en het hebben van een deugdelijke brandmeldinstallatie die voldoet aan de geldende eisen, zijn er meer aspecten die te maken hebben met veiligheid in je bedrijf.

Lees meer

Met name het onderhouden en jaarlijks inspecteren van de elektrotechnische installatie is van groot belang. Mede hierdoor is het mogelijk eventuele problemen van tevoren te lokaliseren, waardoor echte calamiteiten worden voorkomen.

 

Van Vuuren Elektrotechniek neemt de zorg uit handen door je elektrotechnische installatie te onderhouden. Je kunt er dan van overtuigd zijn dat je installatie voldoet aan alle geldende normeringen en dat in geval van een calamiteit alle noodzakelijke maatregelen zijn getroffen om persoonlijk leed te beperken.

 

Zowel voor preventief als correctief onderhoud van je elektrotechnische installatie ben je bij ons dus aan het juiste adres. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om de continuïteit van je installaties te waarborgen. Indien je dit wenst dan maken wij onderhoudscontracten, die zijn afgestemd op je installaties en individuele wensen.