Geschiedenis

van Vuuren al meer dan 90 jaar!

Passie en grote deskundigheid met diverse uitdagingen in de verschillende disciplines

Onze geschiedenis

Van Vuuren Elektrotechniek dateert van 1925 en heeft dus een lange staat van dienst op elektrotechnisch gebied. In meer dan 90 jaar is er veel ervaring op gedaan. Samen met de projectlocatie in Zwaagdijk is Van Vuuren Elektrotechniek B.V. in heel Noord Holland dekkend voor uit te voeren werkzaamheden en daarnaast voor jarenlange relaties en opdrachtgevers ook landelijk werkzaam.

 

Met name de laatste decennia heeft onze onderneming zich krachtig ontwikkeld en is er naast de bestaande divisies, Elektrotechniek en Infratechniek, een nieuwe divisie bijgekomen die onze opdrachtgevers kan ondersteunen op het gebied van Technisch Onderhoud, kortweg TO.

vuuren-breestraat-geschiedenis
logos-al-90-jaar-498x347

Meer dan 90 jaar ervaring!

Van Vuuren Elektrotechniek heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig elektrotechnisch installatiebedrijf dat je in alle opzichten kan adviseren, bijstaan en je installatie kan realiseren en onderhouden. Binnen de genoemde afdelingen is de specifieke kennis en ervaring aanwezig om projecten uit te voeren met een korte en gedegen voorbereiding en een effectieve projectleiding, zodanig dat daarbij de kwaliteitsbeheersing, het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers voorop staat.

logos al 90 jaar

Interesse in onze geschiedenis?

Meer historie over Van Vuuren Elektrotechniek is te lezen in een hoofdstuk uit het boek van Historisch Genootschap Midden-Kennemerland. Dit is geschreven door Gé Hofman.