Disclaimer

Van Vuuren Elektrotechniek B.V. besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Van Vuuren Elektrotechniek B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

 

Privacy statement

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de  kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Van Vuuren Elektrotechniek kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Van Vuuren Elektrotechniek, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of sollicitatieformulier op de website aan Van Vuuren Elektrotechniek verstrekt. Van Vuuren Elektrotechniek kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer (optioneel)
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 

Waarom Van Vuuren Elektrotechniek deze gegevens nodig heeft

Van Vuuren Elektrotechniek verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Van Vuuren Elektrotechniek uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

Hoe lang Van Vuuren Elektrotechniek gegevens bewaart

Van Vuuren Elektrotechniek bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

Van Vuuren Elektrotechniek verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Van Vuuren Elektrotechniek worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Van Vuuren Elektrotechniek gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Van Vuuren Elektrotechniek maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Van Vuuren Elektrotechniek bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Van Vuuren Elektrotechniek te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Van Vuuren Elektrotechniek heeft hier geen invloed op.

Van Vuuren Elektrotechniek heeft Google geen toestemming gegeven om via Van Vuuren Elektrotechniek verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@vuuren.nl. Van Vuuren Elektrotechniek zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

Van Vuuren Elektrotechniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Van Vuuren Elektrotechniek maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Van Vuuren Elektrotechniek verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Van Vuuren Elektrotechniek op via info@vuuren.nl. http://www.vuuren.nl is een website van Van Vuuren Elektrotechniek.

 

Van Vuuren Elektrotechniek is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 45, 1940 AA Beverwijk

Vestigingsadres: Wijk aan Duinerweg 2, 1944 TV Beverwijk

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34040889

Telefoon: 0251 – 229 119

E-mailadres: info@vuuren.nl