Het TF-signaal komt te vervallen.

Wat dit voor u kan betekenen...

Een innovatieve oplossing die zoveel meer is dan alleen schakelen…

Flexibiliteit

Niet meer alleen schakelen op basis van zonsopkomst of zonsondergang. Schakel wanneer het moet. Denk aan slecht weer, calamiteiten of een evenement.

Controle

Storingen direct inzichtelijk d.m.v. SMS of email. Hierdoor kan er meteen gehandeld worden, wat minder klachten van bewoners zal betekenen.

Snel & Mobiel

Niet perse achter een computer hoeven te zitten om te schakelen, maar gewoon vanaf mobiel. Dit kan handig zijn bij plotselinge calamiteiten.

Veiligheid

Uw OV installatie niet te hacken of te beïnvloeden. Een totaal donkere buurt zou een overval namelijk wel heel makkelijk maken. Voorkom dit met onze oplossing.

Hoe wij dit mogelijk maken: de TSEC 2000 OVL

De TSEC 2000 OVL is een vervanger van het TF relais die meer kan dan een normale astronomische klok met een minimale extra investering. Dit is tot stand gekomen doordat van Vuuren Elektrotechniek reeds bekend was met de TSEC 3000 OVL in het areaal van Rijkswaterstaat en met name de “cybersecurity proof” verbinding met de centrale sturing. De TSEC 3000 OVL  is qua functionaliteit versimpeld, tot een op afstand bestuurbare astronomische klok met twee relais uitgangen in een modulaire behuizing, zodat deze toepasbaar is geworden voor het vervangen van het TF-signaal voor gemeenten.

Samenwerking Telesignal

Telesignal

Telesignal is een Nederlandse onderneming die zich al ruim 40 jaar richt op de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige communicatie oplossingen. Producten en diensten worden ingezet voor de bewaking van allerlei onbemande processen en installaties. Kenmerkend hierin zijn de kwaliteit, beschikbaarheid en langdurige ondersteuning.

 

Telesignal levert naast diverse standaard producten ook veel maatwerk oplossingen die eveneens geheel in eigen huis worden ontwikkeld. Dit laatste is voor u de garantie dat zij de producten maximaal beheersen en daarmee een hoge continuïteit kunnen bieden. Zij zijn niet afhankelijk van derden apparatuur waarop ze geen invloed hebben. Mede hierdoor leveren zij brand- en inbraak communicatie systemen aan defensie, zijn dagelijks circa 2.500 IP overdragers voor de regionale brandweerkorpsen operationeel met een beschikbaarheid van 99,98 %, monitoren zij verkeersregelinstallaties, pompinstallaties,  drukrioleringen met periodieke metingen en tal van andere hoog risico objecten. Hiervan zijn sommige systemen al 20 jaar in bedrijf en worden nog steeds door ons ondersteund.

Wie doet wat?

Tijdens de introductie en uitrol van de TSEC 2000 OVL zullen van Vuuren Elektrotechniek en Telesignal nauw samenwerken. Telesignal is de fabrikant en kennisdrager van het product. Van Vuuren Elektrotechniek is brenger van een idee en heeft grote kennis van de OV markt en de wensen die hier leven.

 

Voor advies en leverantie van de TSEC 2000 OVL kunt u terecht bij zowel Telesignal als bij Van Vuuren Elektrotechniek. Voor de montage in uw bestaande netwerk van kasten kunt u terecht bij Van Vuuren Elektrotechniek.

 

Klik hier om naar de website van Telesignal te gaan.

telesignal

Het uitfaseren van het TF-signaal is dichterbij dan u denkt! Wacht niet te lang…

Openbare verlichting schakelen vanaf mobiel, naar aanleiding van calamiteiten, snel, veilig en ook nog automatische storingsmeldingen ontvangen… Dat is de TSEC 2000 OVL

Er moet een oplossing komen voor het vervallen van het TF-signaal. Voor sommige regio’s geldt dat het signaal er al uit is, voor andere staat dat voor komende periode op de agenda (zie hiervoor de agenda van uw netbeheerder). De vraag is hoe veilig is uw nieuwe systeem en wilt u mee in de snel veranderende techniek waar zoveel meer mogelijk is dan alleen aan- en uit schakelen. Openbare verlichting schakelen vanaf mobiel, naar aanleiding van calamiteiten, snel, veilig en ook nog automatische storingsmeldingen: dus minder klachten van bewoners. De invoering van de TSEC 2000 OVL is hoe het vervallen van het TF-signaal de volgende stap is naar de toekomst.

 

Wilt u meer weten hoe dit in uw gemeente kan worden geïnstalleerd? Wij helpen u graag in een vrijblijvend gesprek.