Het TF-signaal komt te vervallen.

Wat dit voor u kan betekenen...

Een innovatieve oplossing die zoveel meer is dan alleen schakelen…

Flexibiliteit

Niet meer alleen schakelen op basis van zonsopkomst of zonsondergang. Schakel wanneer het moet. Denk aan slecht weer, calamiteiten of een evenement.

Controle

Storingen direct inzichtelijk d.m.v. SMS of email. Hierdoor kan er meteen gehandeld worden, wat minder klachten van bewoners zal betekenen.

Snel & Mobiel

Niet perse achter een computer hoeven te zitten om te schakelen, maar gewoon vanaf mobiel. Dit kan handig zijn bij plotselinge calamiteiten.

Veiligheid

Uw OV installatie niet te hacken of te beïnvloeden. Een totaal donkere buurt zou een overval namelijk wel heel makkelijk maken. Voorkom dit met onze oplossing.

Hoe wij dit mogelijk maken: de TSEC 2000 OVL

De TSEC 2000 OVL is een vervanger van het TF relais die meer kan dan een normale astronomische klok met een minimale extra investering. Dit is tot stand gekomen doordat van Vuuren Elektrotechniek reeds bekend was met de TSEC 3000 OVL in het areaal van Rijkswaterstaat en met name de “cybersecurity proof” verbinding met de centrale sturing. De TSEC 3000 OVL  is qua functionaliteit versimpeld, tot een op afstand bestuurbare astronomische klok met twee relais uitgangen in een modulaire behuizing, zodat deze toepasbaar is geworden voor het vervangen van het TF-signaal voor gemeenten.

Samenwerking Telesignal

Wie doet wat?

Tijdens de introductie en uitrol van de TSEC 2000 OVL zullen van Vuuren Elektrotechniek en Telesignal nauw samenwerken. Telesignal is de fabrikant en kennisdrager van het product. Van Vuuren Elektrotechniek is brenger van een idee en heeft grote kennis van de OV markt en de wensen die hier leven.

 

Voor advies en leverantie van de TSEC 2000 OVL kunt u terecht bij zowel Telesignal als bij Van Vuuren Elektrotechniek. Voor de montage in uw bestaande netwerk van kasten kunt u terecht bij Van Vuuren Elektrotechniek.

 

Klik hier om naar de website van Telesignal te gaan.

telesignal

2020 is dichterbij dan u denkt! Wacht niet te lang…

Openbare verlichting schakelen vanaf mobiel, naar aanleiding van calamiteiten, snel, veilig en ook nog automatische storingsmeldingen ontvangen… Dat is de TSEC 2000 OVL

Er moet een oplossing komen voor het vervallen van het TF-signaal op korte termijn (2020). De vraag is hoe veilig is het nieuwe systeem en wilt u mee in de snel veranderende techniek waar zoveel meer mogelijk is dan alleen aan- en uit schakelen. Openbare verlichting schakelen vanaf mobiel, naar aanleiding van calamiteiten, snel, veilig en ook nog automatische storingsmeldingen: dus minder klachten van bewoners. De invoering van de TSEC 2000 OVL is hoe het vervallen van het TF-signaal de volgende stap is naar de toekomst.

 

Wilt u meer weten hoe dit in uw gemeente kan worden geïnstalleerd? Wij helpen u graag in een vrijblijvend gesprek.